Tractaments de fisioteràpia a Torroella de Montgrí

Tractaments de fisioteràpia

Els tractaments de fisioteràpia són una excel·lent manera d’alleujar els símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques. Els fisioterapeutes utilitzen l’exercici terapèutic, les tècniques manuals i l’electroteràpia per ajudar els pacients a recuperar les seves habilitats motores o millorar-ne la funcionalitat.

Si busques una alternativa no farmacològica a la medicina tradicional, la fisioteràpia pot ser l’opció més adequada per a tu. A Essentia Centre Mèdic trobaràs els millors tractaments de fisioteràpia adaptats segons les teves necessitats.

Tractaments de fisioteràpia a Essentia Centre Mèdic

Una sessió de fisioteràpia consta de tres àmbits terapèutics que es complementen: la teràpia manual, els exercicis terapèutics i l’electroteràpia. Alguns dels tractaments més destacats al nostre centre mèdic a Torroella de Montgrí són:

Punció seca: la punció seca és una tècnica de teràpia manual que consisteix en la inserció d’agulles al múscul per alliberar els punts de gallet i alleujar el dolor. És eficaç per a la disminució del dolor i millora de la mobilitat en contractures musculars.

Drenatge limfàtic: el drenatge limfàtic és una tècnica de teràpia manual que consisteix en moviments suaus i rítmics que ajuden a estimular el sistema limfàtic, reduint la inflamació i la retenció de líquids. És un excel·lent tractament per als edemes, la cel·lulitis, l’obesitat i la pesadesa a les cames.

Magnetoteràpia: la magnetoteràpia és un tipus d’electroteràpia que utilitza imants per alleujar el dolor i la inflamació. És un tractament molt eficaç per al dolor articular, l’artritis i la tendinitis.

Lesions esportives: Si practiques un esport o una activitat física, hauràs de readaptar els teus moviments per a l’esport que hagis triat. Els tractaments de fisioteràpia no només us ajudaran a eliminar el dolor, sinó també a recuperar-vos progressivament perquè pugueu tornar a practicar el vostre esport sense lesions. A Essentia Centre Mèdic ens comprometem a ajudar-te a cada pas del camí.

Si busques tractaments de fisioteràpia a Torroella de Montgrí, contacte amb nosaltres. El nostre equip de fisioterapeutes estarà encantat d’atendre’t.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Actualitat

També et pot interessar