Quines anàlisis clíniques puc fer a Essentia centre mèdic?

anàlisis clíniques

La salut de les persones és la nostra prioritat. Per això, si el teu metge o especialista et sol·licita anàlisis clíniques, a Essentia Centre Mèdic t’atendrem per realitzar les proves sol·licitades així com el resultat. Treballem per a oferir-te un servei ràpid, fiable i de qualitat juntament amb laboratoris Synlab i el Centre d’Anàlisi Girona.

Anàlisis clíniques a Torroella de Montgrí per a mútues i particulars

Anàlisis bioquímiques

Les anàlisis bioquímiques comprenen les anàlisis de sang, anàlisi de femta i d’orina. La finalitat és determinar els nivells de diferents components per poder diagnosticar possibles malalties. Generalment, s’analitzen valors com la glucosa, el colesterol, els sediments a l’orina i altres patògens. Recorda, és recomanable fer una analítica periòdica per a detectar i prevenir possibles problemes mèdics.

  • Anàlisi de sang

Com a norma general, cal estar en dejú un mínim de 8 hores abans de fer l’extracció.

  • Anàlisi d’orina

Es tracta d’una prova de laboratori comuna per a comprovar si hi ha algun trastorn o estat fisiològic (la mostra normalment la lliura el pacient en un pot esterilitzat).

  • Anàlisi de femta

Mostra de femta a través de la qual s’obtenen dades valuoses per a l’anàlisi de l’aparell digestiu o per a comprovar si hi ha trastorns o paràsits.

  • Anàlisi hormonal

Sol fer-se a través de mostres de sang o orina per aconseguir els paràmetres a estudiar amb relació a l’activitat hormonal, com ara les hormones tiroidals, les relacionades amb la fertilitat masculina i femenina o el funcionament de l’aparell reproductor.

Proves COVID-19

A Essentia Centre Mèdic també ens encarreguem de dur a terme les proves de detecció del SARS COV-2. Som centre acreditat per CatSalut per a realització del Test Covid. Aquesta acreditació ens permet introduir el resultat a la teva App LA MEVA SALUT; així, podràs descarregar el teu certificat Covid digital de l’EU de manera immediata.

Disposem dels principals tipus de test:

  • Test Covid PCR, resultats en 12 hores.
  • Test Ràpid d’Antígens, resultats en 15 minuts.

Oferir un servei de qualitat i una atenció personalitzada són els trets diferencials de l’assistència als nostres pacients a Essentia Cente Mèdic. Per a més informació sobre els nostres serveis d’anàlisis clíniques, contacta amb nosaltres.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Actualitat

També et pot interessar