Reconeixement mèdic per a permís de conduir

Renovar el carnet de conduir

A Centre Mèdic Essentia formem part dels centres autoritzats per la Direcció General de Trànsit. T’oferim el millor servei per renovar el teu carnet de conduir de forma ràpida i senzilla.

El primer pas és concertar una cita amb nosaltres. Pots fer-ho trucant-nos al Tel. 972761568 o bé a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web. Un cop tinguis la cita, visita el nostre centre mèdic a Torroella de Montgrí el dia i l’hora indicats.

Quina documentació necessito per a renovar el permís de conduir?

Per començar, hauràs de portar el teu carnet de conduir vigent i el teu DNI o targeta de residència vigent. A més, també cal que portis l’abonament de les taxes de trànsit. Amb tot això, nosaltres ens encarregarem d’emetre el certificat mèdic i tota la gestió administrativa per emetre el nou carnet.

Durant la teva visita, farem un breu examen mèdic. Aquest inclourà una prova de visió i algunes preguntes senzilles sobre el teu estat de salut. Un cop superada la revisió mèdica, emetrem un informe d’aptitud psicofísica per a enviar-la a la direcció de trànsit.

Així de senzill! A Centre Mèdic Essentia també ens encarregarem de fer la teva fotografia pel nou carnet. En acabar, rebràs un resguard provisional que et permetrà circular per a tota Espanya durant tres mesos mentre que el teu nou permís de conduir estigui llest. Quan el rebem, t’emetrem el nou carnet de conduir per carta.

Saps que pots renovar el teu permís de conduir fins tres mesos abans de la data de caducitat? És un gran avantatge que et permetrà organitzar aquests tràmits amb antelació sense que hagis d’esperar que caduqui.

A Centre Mèdic Essentia estem per a ajudar-te garantint la màxima professionalitat i agilitat en la tramitació del teu permís de conduir. Renovar el carnet de conduir mai no ha estat tan fàcil! Així que no esperis més! Demana cita amb nosaltres avui mateix.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Actualitat

També et pot interessar

Certificat Mèdic per a Esports Federats

Certificat Mèdic per a Esports Federats

Si ets un esportista federat o estàs considerant la possibilitat d’unir-te a una federació esportiva, és important que sàpigues que moltes d’aquestes federacions exigeixen un