Notes caiguda del cabell o que has perdut densitat?

com frenar caiguda dels cabells

La caiguda dels cabells, coneguda com a alopècia, és un problema que afecta a milions de persones a tot el món, tant a homes com a dones. Si vols saber com frenar la caiguda dels cabells, continua llegint per saber-ne més.

L’alopècia en homes i dones

L’alopècia androgènica, la forma més comuna de calvície, és la que més sovint es valora en la nostra consulta de tricologia, arribant a suposar el 95% de les consultes. Tot i això, està infradiagnosticada, ja que moltes persones consulten molt tard perquè fins que no s’arriba a una pèrdua del 50% dels cabells, la calvície no es fa evident.

Cal tenir en compte que l’inici de l’alopècia comença en la pubertat, encara que passen molts anys fins que es fa evident. Apareix en ambdós sexes amb una prevalença de fins al 80% en els homes i al voltant d’un 50% en les dones.

La causa en el sexe masculí és degut a una major sensibilitat dels fol·licles pilosos als andrògens en determinades àrees del cuir cabellut. Aquesta sensibilitat està determinada genèticament i varia segons la zona del cuir cabellut, sent els fol·licles de la zona occipital els menys afectats, ja que la sensibilitat que presenten a andrògens en aquesta zona sol ser genèticament menor.

L’alopècia androgenètica femenina es considera similar, però cal tenir en compte que tant la seva presentació clínica com la seva patogènia varia pel fet que la causalitat és multifactorial.

Com frenar la caiguda dels cabells: solucions per combatre l’alopècia

Des d’Essentia Centre Mèdic realitzem abordatges holístics per tal d’oferir a cada pacient un tractament personalitzat i dirigit a les necessitats del seu problema.

  • Terapia de PRP amb factors de creixement mitjançant tècnica de mesoteràpia per frenar la caiguda i millorar la qualitat dels cabells.
  • Formulacions magistrals per frenar l’evolució de l’alopècia i millorar el gruix aconseguint més densitat.
  • Servei d’implants capil·lars especialitzats en tècnica FUE (tècnica mínimament invasiva i de ràpida recuperació).

Demana cita i t’ajudarem a determinar la causa de la caiguda dels cabells i a trobar el tractament més adequat per a tu.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Actualitat

També et pot interessar